follow Me

Friday, 10 June 2011

Bakat yang tersendiri. ;)


ahhh!! korang mesti nak tahukan kenapa aku
 letak picture awek di atas ini
dalam blog aku kan-3..hahaah..
 awek yang kat atas
 ni kakakangkat aku .aku panggil
die akq idah..huhh 
korang perasan tak ape yang die pegang tu
..cmera idaman aku nikon tu..
hahahahah...akq idah ni pndai editphoto
and pandai ambik gambar taw..
haha die dah dalam ktegori pro lah
 dalam edit-2 photo and ambik gambar-2

(korang tengok gambar-gambar yang dekat bawah ni)

picture 1
smart kan haah.ni gambar die and pakwe die tersayang.
macam-macam warna ada
and macam-macam style ada dalam satu photo..heee

picture 2
love this memory..haah ni picture yang paling aku suke..hahaah
sweet kan...haha ni pon hasil buatan daripada akq idah ku itu..heee

picture 3
picture 4
hahhh!!!..perhati kan dua-dua picture yang di atas ini..
muka yag puncat and masam
di edit menjadi muka yang bersinar and tidak lagi nampak masam
korang perhati di tangan...cantik kan picture ni..ahhh..smart sekali..heeeee
picture 5
picture 6
cantik kan..ahahh smart giler aku aku suka picture ni...
yang atas classik yg bawah moden..heeee..
ape-ape pon memang cantik lapicture ni...heeeee
picture 7
cantik kan..ahaha ni hasil daripada editing kak idah ..hee
bertambah-tambah seri pengantin..huhhh
boleh jadi kenangan..hehe cantik kan.....


haha...korang da tengok picture 1
 picture 2  picture 3 picture 4 picture 5 picture 6
da tengok kan semuanye..heee ape macam cantik kan..haha..smuanye 100%
hasil daripada buatan akq idah..hehe..cantik kan smua picture tu...
bidang photographer and photo editing adalah satu bidang yang boleh
menghasil kan duit..heeee so jangan sia-sia kan
sesiape yang ada bakat dalam bidang ini ok..heeeeeeee....




Thursday, 9 June 2011

Nikon D90 yang menjadi idaman

huh... cmera nikon D90 barang yang paling aku idam kan..heheh..
.bile la aku boleh dapat cmera tu kan sabar fiq sabar!!!

 haha..smart kan cmera nikon D90 ni..ahh!! ni la cmera yang aku idam kan..
teknologi zaman skarang memang jadi idaman..heeh
harga cmera nikon D90 ni di pasaran RM2800..
mintak-mintak jangan lah time aku nak beli nanti
naik harge sudah..haha mati aku nak mmbelinye kalau naik harge..
dangan aku berkerja sekarang and duit yang aku ada
harap-harap akhir tahun aku da boleh dapat cmera nikon D90 ni..hehe...
AMIN...

teringat sahabat lame....



Hyew..dah lame aku tak update blog aku rase rindu pulak aku kat blog aku ni..huh cakap pasal rindu..
aku rase rindu pulak kat kawan lame aku  .tadi petang baru je aku terjumpe
 kawan lame aku yang dah bertahun aku tak dengar berita die sejak aku pindah batu pahat...
tah macam mane aku boleh jumpe die kat sawah tadi patang ah jangan pelik eah kat batu pahat ada sawah
..kat batu pahat pon ada sawah taw..haha jangan jeles..haha..
 okey okey sambong cerita pasal kawan lame aku tu..
 tapi kan aku ada jugak rase sedih  coz aku hanye dapat jumpe die sorang je yang len
aku tak dapat jumpe..ermm.. ape cerita la korang semua kan..
 amyra ,farhan, ajoy, atika,mamat,shera, aku xtwu nak berhubung dengan korang macam mana 6ber korang semua dah hilang.aku rindu dekat korang la beb,
 aku tak akan lupe kan saat kita bersama da 4 tahun aku tak jumpa korang..